Деформації образу світу молоді в процесі соціалізації - Bushai, Igor (Психологія та психосоціальні інтервенції, 2021)
У статті описано структурні деформації образу світу сучасних старшокласників, як-от порушення когнітивних знань про світ, емоційних переживань, сприйняття реального та ідеального світу. Деформації образу світу є психологічною основою формування відхилень поведінки і соціалізації сучасних школярів.