Проблеми формування психологічної та управлінської компетентності мережевих лідерів у MLM - Bryk, Oksana; Kocharovskiy, Mstyslav (Психологія та психосоціальні інтервенції, 2021)
Статтю присвячено оглядовому теоретичному дослідженню проблем формування психологічної компетентності мережевих лідерів щодо управлінської взаємодії, вдосконалення управлінського процесу в сучасних українських мережевих маркетингових компаніях (MLM) з метою досягнення максимальної ефективності управлінської діяльності в мережах за умов ринкового механізму господарювання.