Образ світу та особистісні риси школярів із адиктивною поведінкою - Bushai, Ihor (Психологія та психосоціальні інтервенції, 2020)
Статтю присвячено аналізу психологічних особливостей становлення образу світу та особистісних проявів учнів із різними формами порушень поведінки. Визначено шляхи підвищення ефективності психологічного впливу на особистість, активізації резерву психіки в процесі консультування. Намічено напрями подальших розвідок проблематики психології залежних форм поведінки.